18, rue Pré aux Clercs

Jag tycker alltid att det är lite svårt att veta hur jag ska skriva om mitt jobb i den här bloggen, eftersom vi oftast håller på med flera renoveringsprojekt på samma gång är det svårt att visa en massa olika lägenheter i olika faser. Jag tänkte dock ta tillfället i akt nu, när vi precis har påbörjat ett projekt, så ni kan få följa med från början till slut på en och samma lägenhet och se hur vi jobbar.

Annons

Det som är lite extra roligt är att mina chefer bestämde sig i sista sekunden för att köpa lägenheten i deras namn och flytta in i den själva när den är klar, så jag har jätteroligt nu när jag får designa för någon som jag känner så bra.

Hursomhelst ska vi väl börja från början och se hur lägenheten såg ut precis när vi köpte den. Jag vill poängtera att även om vi kommer ändra på ungefär allt, så sparas allt gammalt material som stukaturer på väggar som fälls ner, öppna spisar, dörrhandtag, element och golvplankor för att rustas upp och återanvändas. Om inte i just den här lägenheten så i andra projekt vi kommer göra i framtiden. Men självklart behåller vi så mycket vi kan av original-materialen i samma lägenhet.  Så, före-bilder:
  • Hanna

    Med gud vad chamrig lya, ska bli kul att följa förvandlingen!

  • Lena_helac

    köket såg inte så illa ut…Laddar