2 månader Paris

Igår sa vi upp kontraktet till vår lägenhet, så nu är vi på väg på riktigt. Två månader har vi kvar i staden jag bott i i nästan 9 år, staden där jag lärde mig allt om stuckaturer och parkettgolv, där jag tillslut hittade min Léo och där Ava hade sitt första hem. Och jag har ingen somhelst tvekan att det är dags. Paris och jag är klara nu.

Annons

Innan jag lämnar det helt dock tänkte jag att jag skulle göra en liten Paris-guide åt er. Eller kanske snarare för mig själv. En liten plats för allt det jag kommer sakna. Resturanger, caféer, gator och parker. Kanske sådant man inte direkt hittar i en guidebok. Men om ni har några speciella önskningar om saker jag kan tipsa om så får ni hemskt gärna säga till!

rehab.abkashaBilden är från en av alla de fantastiska lägenheterna som jag renoverade och restaurerade när jag jobbade för a+b kasha.

 


Laddar