bjälkarna i taket

Nu börjar det blir riktigt kalt i lägenheten på rue Pré aux clercs. Demolitionsdelen är nästan helt klar, och snart ska rör, el och luftkonditionering gömmas i golv och nya väggar. Vi har nästan enbart haft bra överraskningar, vilket verkligen är sällsynt. Kommer ni ihåg det här vardagsrummet?

Annons

Eftersom lägenheten har ganska låg takhöjd tyckte vi att det(plus alla läskiga sprickor i taket som ändå hade behövts bytas ut)var ett ypperligt tillfälle och kolla in om takbjälkarna var något att ha. Och kolla, det var de ju! Självklart måste vi ju nu isolera och så, men titta vad fint!
  • Pauline

    Men åh! Hittade precis hit och måste säga att, vilket fantastiskt liv du verkar ha (min dröm). Vad har du för utbildning? Och hur hamnade du där du är idag? Vore väldigt intressant att veta 🙂 Kram!

    • Ida

      haha, jag vet inte om det är ett drömliv precis! men det är klart att det är kul. jag har faktiskt ingen utbildning inom inredningsarkitektur, utan har jobbat och assisterat mig dit jag är idag. det är bara att jobba hårt 🙂Laddar