detta har hänt

Jag har haft ett par ganska dramatiska veckor i mitt liv, vilket bloggen såklart har fått lida över. Jag och min pojkvän har gjort slut, och det är jobbigt men sånt som händer. Det är jobbigt att inte få träffa kissen Alfred varenda dag, och det är jobbigt att leva i en resväska, ibland måste det vara jobbigt för att det ska få bli bra i framtiden tror jag. Men det är sommar, och snart kommer jag få komma till Sverige i en hel månad och bara ha semester. Jag tänkte att jag kan visa lite vad som hänt i på min instagram i alla fall, det brukar ju vara ganska beskrivande.

Annons

Matilda var snäll och tog hand om mig.

Det ingavs löften om nya liv.

Jag unnade mig en himla massa. Som att shoppa på acne till exempel.

Eller att äta svenskt godis.

Djungelvrålsklubban.

Alfred gillade en massa blommor på samma gång.

Jobba måste man ju göra ändå, tur att det är så himla roligt.

Det började blomma på terassen.

Folk gifte sig hela tiden och överallt.

Emilie kom och hälsade på och tog hand om mig. Såg till att jag åt en massa mat.

Emilie.

Vi hittade roliga gummy bears.

Jag åkte till Normandie och jobbade en dag.

Och drack ganska mycket öl med Fanny, som jag förövrigt bor med just nu och har varit kanske världens snällaste.


Laddar