egen

Nu blir jag egen! Samtidigt som jag packat upp kartonger har jag även förberett detta. Äntligen blir jag egen, och får jobba i min egen takt på mitt eget sätt med precis det jag vill.

Jag kan göra allt när det kommer till inredning. Jag kan hjälpa till att rita din nya planlösning när du köpt en lägenhet. Inreda den såklart. Styla innan du säljer eller hyr ut på airb&b. Eller när du ska ha en viktig fest som ett bröllop eller så. Tipsa och hjälpa med inredning när två hushåll blir ett. Eller när det inte funkade och ni flyttar isär. Eller bara om du sitter fast och inte riktigt får till det helt själv, ibland behöver man ju faktiskt bara en objektiv blick. Ta hand om renoveringar, se allt det som hantverkarna försöker komma undan med. Rita platsbyggda garderober, kök eller badrum. Leda stora eller små inredningsprojekt för dig, din familj eller ditt företag.

Annons

Kontakta mig gärna på [email protected] om du behöver hjälp med vadsomhelst som har med inredning att göra!
styling1Printstyling3styling4
  • robindenise

    Grattis! Guh va kul för dig, ska bli kul att se vad det blir. Hoppas du får möjlighet att posta en massa bilder på dina projekt 🙂 <3Laddar