ett steg närmre

Jag har visat lite bilder på den här lägenheten förut, och nu börjar vi äntligen kunna se slutet av renoveringen. För att det inte ska bli superförvirrande tror jag att jag bara visar renoveringsbilder från den här lägenheten(vi håller ju nämligen på att renovera åtta stycken just nu), så nu kan ni få följa med när allt börjar falla på plats. Lägenheten ligger på rue de Seine i Paris och är två fina våningar på 120kvm med fantastiska utsikter och ungefär hundra fönster.

Annons

De här bilderna är från lägenhetens entré-våning, där sovrummen och badrummen kommer ligga. Vi har precis lagt en betongbas på golvet, och ovanpå den ska vi för första gången använda oss av ett marmor-puder. Jag är ganska lycklig över detta eftersom jag tjatat på min chef i flera år att vi ska prova detta. Det som är så fint är att golvet kommer vara samma överallt, i både badrum och övriga golv. Så inga skarvar eller trösklar, bara ett fint uniformt golv. Jag tror att det kommer skapa en alldeles speciell harmoni, men jag visar mer av det när det är klart såklart.


Laddar