före och efter igen

Ojojoj, jag vet att det går lite trögt för mig och bloggandet just nu. Som jag nämnt håller jag på att försöka hitta någonstans att bo, och tyvärr tar det ungefär all kraft jag har. Att det ska vara så svårt. Men medan det går sakta på den på den privata sidan, händer det desto mer på jobbfronten.

Annons

Vi har precis avslutat det här projektet, en liten etta på 28m2, och det blev så himla fint tycker jag. Mer klassiskt än vad många av de andra lägenheterna som vi gör, men vi hittade alla de här fina väggstukaturerna och trägolvet under lager och lager av tapeter och smuts. En riktig liten pärla till lägenhet. Som ni ser på bilderna, även en av de värsta lägenheterna vi någonsin sett innan vi började renovera.

Före och efter vardagsrum1.

Före och efter vardagsrum2.

Före och efter köket.

Före och efter en liten del av badrummet.


Laddar