före och efter

Mina damer och herrar, äntligen, äntligen kan jag dela med mig av några bilder från vårt senaste projekt på jobbet som nu är avslutat. För bästa effekt tänkte jag visa några intressanta före och efter-bilder.

Annons
Så här såg köket ut för kanske 7-8 månader sen…

..och nu ser det ut ungefär såhär:
Vi förvandlade ett badrum…
…till en lyxig walk-in-closet:
Och ett sovrum…
…till ett trevligt badrum:
Som ni ser har det bytts ut golv, fönster, element, elektricitet och mycket mycket mer. Det finns en massa mer att berätta och visa, men jag tror inte det får plats så mycket mer i det här inlägget. Ni får nöja er med tre omvandlingar idag! • viktoria

  Alltså jag är ledsen men jag gråter när jag ser vad ni har gjort. Det borde vara förbjudet att förstöra sådär, köket borde bara försiktigt rustats upp, luckorna och skåpen..a jag gråter om ni slängt dem. Och tapeten i sovrummet som blev badrum..jag hoppas för er skull att den var ny! och balkongdörren hur kunde ni ta bort den! Förstår verkligen inte. Förstår bara att du inte varit designer så länge..

 • Re: före och efter

  Oj! Tråkigt att du känner så. Om det tröstar dig lite så kan jag berätta att vi sparar allt som är möjligt att spara när vi renoverar lägenheter. Allt gammalt kakel, golvplankor, köksluckor, speglar och allt annat tänkbart som går att återanvända. Om vi inte använder det i samma lägenhet hittar vi hem åt dem i andra lägenheter. Till exempel golvet du ser i garderoben är en gammal parkett från en tidigare lägenhet vi renoverat. Tyvärr är väldigt mycket fuktskadat eller förstört på andra sätt eftersom näst intill alla lägenheter i Paris inte blivit renoverade sen de byggdes, i det här fallet för över hundra år sedan. Tapeter är till exempel nästan alltid mögliga. Fönstret i badrummet är blockerat från insidan, men inte utbytt, det var ett design-val vi gjorde för att badkaret fungerade bra i det hörnet. Dessutom har den här lägenheten 30 andra likadana fönster så relativt sätt kändes det inte som en så stor förlust. Vi moderniserar lägenheter som är näst intill omöjliga att bo i, och gör det med stor respekt för lägenhetens rötter. Jag har möjligtvis inte så många års erfarenhet, men arbetar med personer som verkligen har det. Hoppas det känns lite bättre.

 • Namn:

  Inget i just denna renovering är riktigt i min smak, men jag tycker ändå att det känns som att det är mycket omsorgsfullt gjort. Victorias kommentar om att hon förstår att Ida inte varit designer så länge känns ju bara elak.

  Och man kan inte bevara något bara för bevarandet skull. Den som har lägenheten måste kunna bo i den. Annars får väl de som vill bevara mögliga tapeter och fuktskadade golv köpa alla dessa lägenheter och ha det som sina små museum.

 • Namn:

  Jag tycker att det blev jättefint. Det såg ju nästintill fallfärdigt ut innan renoveringen. Även om det är charmigt med gammal inredning så är ju huvudsaken att det är fräscht och fungerande. Bra jobbat!

 • nu blev jag deppig

  oj vad mycket fint som gått i graven och ersatts med något högst tveksamt. att ni inte bevarade den fina köksinredningen, trägolvet i sovrummet, det fina inbyggda badkaret mm. helt oförståeligt. ett själlöst och ointressant resultat. jag hade valt restaurering över renovering i detta fall.Laddar