före sen efter på rue Pré aux Clercs

Här är några före och efter bilder från lägenheten vi gjorde på rue Pré aux Clercs. Tyvärr är de inte lika dramatiska som jag hade hoppats, men lite av idé tror jag ändå att ni kan få.

Här är ett av sovrummen. Det var ett sovrum redan innan, men med tunga bokhyllor runt fönstren, heltäckningsmattor och trötta saggande golv och tak som nu är alldeles raka och fina.

Annons

De största skillnaderna ser man nog i vardagsrummet där vi öppnade upp de gamla taken för att visa de fina gamla bjälkarna därunder. Och bara en sådan detalj som att låta trappstegen vara vita istället det i mörkt trä, gjorde en enorm skillnad.

Hallen.

Det rosa badrummet som fick bli ett kök istället. Passade mycket bättre tyckte vi.

En annan vinkel av vardagsrummet.

Fint det blev va?






Laddar