hemma hos mig

Nu har jag kommit lite i ordning. Det är verkligen inte klart, den processen kommer säkert aldrig ta slut, men eftersom jag lovat att visa och eftersom det är någorlunda beboeligt så kan ni få se. Jag och Pierre-Edouard bor alltså i en liten tvåa vid pont neuf i Paris.

Annons

Här kommer vi in. Elskåp, min nya favoritpryl och vespa-hjälmarna.

Här är vardagsrummet, Alfred och kanske världens snyggaste stol. Borden hittade jag på gatan utanför jobbet, det funkar nämligen så här att man ställer ut allt man inte vill ha längre på gatan. Tur för mig, de är super praktiska när man inte har så mycket plats, och snygga tycker jag. Gratis, dessutom.

De här hyllorna från ikea är så himla bra tycker jag. Jätte-enkelt att ändra på om man blir trött på dem. Jag klädde om lite böcker i vanligt vitt papper, och skrev titlarna för hand. Jag gillar ju vitt. Ett gammalt fint foto på min pappa och hans syster när de var små, så gulliga.

Kungen och drottningen, mest på skoj då. Mormor och morfar och vår Juno-telefon.

Vårt pastelliga sovrum.

Och utsikten igår morse vid 9-tiden.
  • ni har det jättefint!Laddar