i London

I lördags hoppade jag på ett tåg, och vips två och en halv timme senare var jag i London. Det är ganska otroligt faktiskt när man tänker på det. London och Paris är ungefär så olika som två städer kan bli, så det är alltid uppfriskande att åka dit för att få lite inspiration. Men mest av allt är det för att hälsa på de fina vännerna.

Annons

Vi vandrade runt på brixton market där allt var ekologiskt, alla var snälla och det hängde trevliga lampor högt, högt upp i taket.

Vi åt brunch på kanske världens finaste ställe. Jag åt fish&chips, man måste ju.

Vi vandrade runt halva east london.

Vi stannade och drack te på ett bageri i Hackney där Ben jobbar, och där man kunde köpa den godaste hemkokta hallonsylten. Så det gjorde jag.

Sen gick vi till en liten bar där min vän Nico som snart ska släppa en skiva sjöng och blev filmad. Superglamoröst.

Det var en väldigt kort resa på ungefär ett och ett halvt dygn, men det var det verkligen värt.


Laddar