lampor och lampor

Oj oj, dagarna går så fort och jag har alldeles för mycket att göra. Jag har väl berättat lite om lägenheten som jag jobbar på just nu? Hursomhelst är vi i slutskedet av renoveringen nu och den börjar verkligen ta form.

Annons

Jag tänker inte visa några bilder innan den är alldeles klar. Jag har i alla fall spenderat ett par dagar nu, tillsammans min chef, runtspringandes i Paris alla lampaffärer för att få tag på den perfekta ljussättningen. Lägenheten är väldigt traditionell, och vi har renoverat allt för att det ska se ut som en splitterny lägenhet för 200 år sedan ungefär. Så vi har tänkt takkronor hela tiden. Tidsenligt och bra. Vi insåg dock efter mycket om och men att vi inte tycker om takkronor. Alls. Så vi tänkte såhär, ska vi kanske bryta det traditionella med en modern ljussättning?

Jag har väldigt länge gått och sneglat på den här fantastiska kreationen designad av Sylvain Willenz:

Nu, om jag får som jag vill kommer den hänga i matsalen. Det kommer bli så himla bra!


Laddar