lilla Ivar och mamma Lina

Det börjar väldigt fint ändå det här året. Igår på morgonen föddes äntligen Ivar. Min syster Linas lilla son, mitt första syskonbarn och mamma och pappas första barnbarn. Ibland känner man sig fruktansvärt långt bort när man bor i ett annat land, och även om jag får komma hem redan till helgen är jag så ivrig att få träffa honom att jag nästan inte vet vart jag ska ta vägen. Som tur är har jag fått se bilder och videos och hört hans lilla röst på telefon. Det är så himla fint och helt galet, och jag är så himla stolt över min syster som alltid vetat vad hon vill, på alla sätt och vis i livet. Som är så trygg och lugn med idén att vara mamma, att det här inte kan bli annat än världens bästa och gladaste lilla barn. Oj, vad vi ska skämma bort honom.

Annons

Foto av Fia Wessén.


Laddar