mademoiselle Y i Paris

Jag vinkar Paris farväl i ett par veckor och beger mig till Stockholm imorgon. Jag ska fösöka blogga så mycket jag kan och hinner, men utan min dator nära tillhands och all familj och alla vänner jag måste passa på att träffa lovar jag inga storverk. Men håll ut! När jag kommer tillbaka ska jag visa bilder på mitt senaste projekt på jobbet och en massa andra spännande saker som kommer hända i Paris under sommaren!

Annons
Som ett sista Paris-inlägg innan jag åker tänkte jag uppmärksamma en mycket intressant designer och inredningsarkitekt. Mademoiselle Y är en japanska som bott och arbetat i Paris sedan hon var 25 år. Jag tycker hon knyter ihop Asien och Europa mycket fint, och blandar det med hennes hemmabyggda lampor gjorda av allt från bildelar till dammsugarslangar.

Laddar