nytt och gammalt hemma hos mig

I helgen hade jag finbesök av den här damen,

och den här herren.

De är kusiner på riktigt och passade utmärkt som sällskap eftersom Léo och Linus lämnade mig ensam den här helgen. De hade saker att göra i Luxemburg. Jag hängde mest hemma och tyckte lite synd om min mage som inte ville sluta göra ont. Men jag ska inte klaga, det har ju gått så bra med allt hittills så lite förverkar är väl bara att stå ut med. Hursomhelst var vovvarna mycket bra sällskap. Så passade jag på att ta lite bilder också. På vår samling av upphittade Thonet-stolar till exempel.

Annons

Hej!

Och så måste jag passa på att göra lite reklam för min duktiga pojkvän också. Han kommer snart öppna sin webbshop med mindre objekt(mest gör han stora unika kreationer), men där kommer man kunna köpa fina saker som den här skapelsen till exempel. Så himla fin tycker jag. Som en ljusstake fast med små vaser. Men jag visar såklart när allt är klart.

Sen gör han en massa andra bra saker, fast som är lite svårare att sälja, så det är bara för oss. Som fina glas-vaser som hänger i fönstret och är vackra även fast det regnar.

Och plantor i stora glasbehållare. Han gillar glas och växter min pojkvän.

 


Laddar