om att tänka på sig själv

Det är veckan innan största delen av kontoret går på semester. Själv har jag tre veckor kvar och innan dess har vi tre lägenheter som ska bli alldeles klara. Det känns ganska omöjligt när vi går in i lägenheterna dagligen, och på något mystiskt sätt ser det ännu stökigare ut än dagen innan. Pust. Det ska målas klart och torka och ett golv ska läggas in och alla sista renoveringsdetaljer som vi inte kan se innan allt är klart och borttaget måste tas om hand om. Elementen ska hängas och all ljussättning måste in. Sen ska möblerna flyttas in och sängarna bäddas och alla officiella foton ska tas. Imorgon måste alla beslut vara tagna och sen är det upp till mig att ta hand om att avsluta projekten. Det är tur att jag tycker om mitt jobb så himla mycket, för samtidigt försöker jag vara 7 månaders gravid och ”lyssna på min kropp” som alla säger åt mig att göra. Jag försöker mest lista ut vad det betyder, och försöker att stressa så lite som det bara går. Vara superorganiserad och planera allt in i minsta detalj så ingenting kan gå fel. Listor och listor och listor.

Annons

Om tre veckor blir jag mammaledig, och då ska jag inte göra någonting annat än att tänka på mig själv, och lilla bebisen som växer så det knakar i magen. Tills dess är det möjligt att bloggandet blir lite mer sporadiskt i ett par veckor. Självklart visar jag bilder på de fina projekten när de är klara, men så att ni vet får ni ha lite mer tålamod med mig just precis nu. Jobbet och jag och graviditeten försöker tills dess att lista ut ett bra sätt att samarbete på.


Laddar