på jobbet

Jag tänkte bjuda på några bilder från en lägenhet vi designade med a+b kasha för något år sedan, för att visa er lite vad jag gör. Den är bara 32 kvm stor, men mycket välplanerad. Det mest intressanta är egentligen kontrasten från hur lägenheten såg ut innan vi kom in och började jobba, men jag vill inte skrämma bort er redan så jag kan visa bilder på det en annan dag.

Annons

De här fantastiska bjälkarna i väggen hittade vi under ungefär 30 lager tapet.

Golvet i den här lägenheten är en parquet de versaille, gjord speciellt till den här lägenheten av en träkonstnär utav gamla träplankor. Man ser tyvärr inte så bra på de här bilderna, men det är otroligt vackert. Den stora tavlan på väggen är gjord av italienska konstnären tompit, det är även hon som gjort tavlan i sovrummet.

Det finaste sovrummet! Det är exakt två meter brett, vilket är lite mindre än en vanlig sänglängd. Så vi byggde en liten ram, och hittade efter lite letande en passande madrass. Är det inte romantiskt?

Oftast jobbar vi med ganska mycket större lägenheter än den här, men jag tycker att det är mycket roligare, och mycket mer utmanade att jobba med små utrymmen.

Just nu jobbar vi på en lägenhet som har blivit min bebis, det kommer vara smärtsamt dagen vi säljer den(jag kan ha en tendens att vara lite väl dramatisk ibland, jag är medveten om det, jag vet att det bara är en lägenhet jag lovar). Det är den första lägeheten jag klivit in i min nya roll, där jag även varit ansvarig för att hålla koll på renoveringsprocessen. Den kommer vara färdig i maj, då ska jag visa bilder på något fint kan jag lova!

 
 • tinabackman.se

  Ääälskar er soffa! Fint ni har, inspirerande!

 • [email protected]

  Kul att se en liten lägenhet för en gång skull, det är inte så ofta, så jag, som bor på bara 44 suger i mig inspirationen. Sovrummet är verkligen jättefint!

 • Elisabeth Andrén

  Gud va fint det blev! blev väldigt nyfiken på im du gått någon spec interior utbildning för att få jobbet du har?? =) Jag pluggar interiordesign i Florens nu 1 år och är klar den 14:e maj, och ska söka jobb. Hur gick du till väga. Behöver lite hjälp!

  Super bra blog har du!
  om du vill/kan/hinner får du gärna slänga iväg ett litet kort mail om jobbtips! [email protected]Laddar