parc des buttes chaumont

Jag har väl sagt att jag bor i Paris kanske bästa område nu? Ja, ni som känner mig vet kanske att jag var lite skeptisk i början, och många som jag berättar min nya adress för säger mest :”va? DU i 19e?” Men ja, jag bor i 19e arrondissementet i Paris och jag älskar det. Varenda dag upptäcker jag nya små caféer eller resturanger eller marknader som kostar ungefär hälften så mycket som i centrala Paris. Där servitörer är trevliga och man inte behöver trängas med två tusen andra människor som vill ta en kaffe samtidigt. Verkligen värt ett besök om ni är här. Det allra bästa med där jag bor är dock den bästa, finaste parken som ligger ungefär ett stenkast från min lägenhet. I söndags var det ungefär såhär mysigt.

Annons

Fint sällskap ändå.

Och sol! Ungefär som en fantastisk svensk oktoberdag.

I buttes chaumont samlas cirka alla Paris löpare på samma gång.

Lite suddigt men ändå himla fint.

Linus stylade lite med sin motorcykel.

Högst upp på kullen.

<3

 


Laddar