regnbågsfärgat och lyckligt

Tänkte berätta en rolig och ganska knäpp men alldeles fantastisk sak. Det är nämligen så att jag ska bli mamma runt slutet av september eller början av oktober någon gång. Det är ju inte knäppt egentligen utom att folk tycker att det är lite galet att jag och min Léo inte varit tillsammans speciellt länge, men är det rätt så är det ju bara så. Så kanske lite galet, men på det allra bästa sättet. Förutom allt det som är så självklart roligt och läskigt och överväldigande med att bli mamma första gången, är det också jättespännande att uppleva det just här i Paris. Allt som är lika och allt som är väldigt olika. Hursomhelst mår jag superbra och vi är jättelyckliga, och ni får kanske ha överseende med en del bebissnack och barninredning ett litet tag framöver.

Annons
  • Carina

    Det hade jag redan listat ut! Stort, stort grattis! Det är en gåva. All lycka! /CarinaLaddar