stolen som gav mamma frihet

Jag har en glad nyhet! Jag har två händer igen! När vi var i Dordogne insåg vi att Ava blivit stor nog att sitta i en barnstol, och hur trevligt det var för mig att till exempel kunna äta och leva med båda mina armar. Så när vi kom hem hittade vi den här gamla fina stolen på en marknad för 20 euro. Nu sitter hon själv hur nöjd somhelst och suger på gurkor eller äpplen eller bläddrar i böcker. Vilken frihet!

Annons

Om någon har bra tips på leksaker för en 5-månaders bebis tar jag förövrigt mycket gärna emot dem, hon är lite uttråkad av alla de allra första leksakerna, men känns lite för liten för det mesta fortfarande…

1

4

32
 • Vad fin stol ni har hittat och grattis till fria armar! 🙂
  Kommer ihåg att även Sonny Lou blev lätt uttråkad och rastlös i den åldern,
  det var svårt att hitta leksaker som passade. Men speldosor tyckte han var
  intressant, i huvud taget saker som låter.
  kram på dig
  AnnaLaddar