vi fixar och donar

Nu är jag alldeles inflyttad, eller nästan i alla fall. Allt jag äger är på plats i lägenheten, inklusive katten Alfred som sakta men säkert vänjer sig vid sitt nya hem. Det är inte helt lätt för en katt som alltid bott på sina 37 kvm på tredje våningen, att helt plötsligt ha 55 hela kvm att springa på, och trappor, och att vara på bottenvåningen. De är lite för nära, de som går förbi, så det morras en hel del just nu. Det är en ny liten familj som ska vänja sig att bo med varandra, och det ska bli himla roligt att få dela med mig av. Inte bara min fina Léo, som ständigt håller på att bygger och fixar och pussar på mig och bara är allmänt fantastisk, det finns även en liten kille som ska bo med oss varannan vecka, som jag är så glad att få lära känna bättre.

Annons

Så vi börjar ett nytt kapitel nu, jag och Léo och Linus och Alfred. Och bloggen, med en ny lägenhet och tusen saker att göra i den. Ett nytt område i Paris att utforska, som är långt ifrån allt jag är van vid. Och sen jobbet såklart, fast mest av allt ska ni få titta på min lägenhet tror jag.


Laddar