vid Pont Neuf

Jag har ju berättat att jag väldigt snart(hoppas jag)ska renovera min lägenhet. Eller halvrenovera kanske; måla om, byta ut alla möbler, sätta upp hyllor osv. När vi flyttade in sa nämligen Pierre-Edouard väldigt bestämt att vi inte fick göra några somhelst hål i väggarna, vilket innebär att vi levt i tre år utan i stort sett några förvaringsmöjligheter. Jätteirriterande. Så, nu är det dags. Jag har gått och tänkt och planerat ett ganska långt tag nu, skrivit listor och gjort teckningar. Sen såg jag på en av mina favoritbloggar, door sixteen, ett smart sätt att skapa en riktig känla över hur ett rum kan komma att se ut. Så jag sitter och klipper och klistrar i photoshop för att skapa harmoniska rum. Här är mitt vardagsrum ungefär:

Annons
Jag tycker det är en ganska fin mix av gammalt och nytt, och dyrt och billigt. Vad tycker ni?

Laddar