vitt och trappor och paris

Jag kanske ska börja med att säga hej! Jag heter Ida och det här är mitt allra första inlägg på den här bloggen. För det första känns det ganska fantastiskt att få skriva på svenska. Eftersom jag jobbar på franska och engelska, bor ihop med en fransman och dessutom skrivit en blogg på engelska så pass länge, känns det mycket fint att få använda mitt modersmål lite.

Annons

Så. Jag tänkte lite på vad jag skulle göra som första inlägg, det känns som att det måste börja storslaget det här. Det här är en av mina favoritlägenheter för tillfället. Dessutom säger det ganska mycket om mig och vad jag tycker om. Så Paris också förstås. Det här är en lägenhet designad av ecole, en design och arkitekt byrå här i Paris som jag tycker gör mycket intressant just nu. Jag är lite kär i de flytande trappstegen och de svartmålade takbjälkarna.


 

 
  • Tan

    Det ska bli intressant att läsa dina inlägg och se vad du har för dig!

    Jag undrar vad du har gått för utbildning för att hamna där du är idag?

    Mvh/Tan

  • Re: vitt och trappor och paris

    Tack! Jag har faktiskt ingen utbildning inom inredningsdesign. Anledningen till att jag hamnat där jag hamnat är en blandning av ett stort intresse, en massa hårt jobb och lite tur. Att ha en utbildning är en försäkring som jag kan önska att jag hade ibland, men jag tror inte att det är nödvändigt i alla fall.